Autobusni kolodvor Imotski

Kralja Zvonimira 75
tel 1: +385 21 841 442; +385 21 841 268
tel 2: +385 21 841 522
 
Imotski se nalazi uz granicu s Bosnom i Hercegovinom. Od većih mjesta najbliže je Makarskoj u HR i Posušju u BIH. Turistički biser je Modro jezero.

autobus Imotski Split
autobus Imotski Zagreb
autobus Imotski Osijek
autobus Imotski Metković
 
Direktni polasci prema Zagrebu,  Plitvičkim Jezerima,  Lovreću,  Kninu i Karlovcu.
 
Međunarodni polasci prema Mostar zapad.
 
Linije s presjedanjem prema Makarskoj,  Međugorju,  Metkoviću,  Mostaru,  Orašju,  Osijeku,  Posušju,  Rijeci,  Šestanovcu,  Tučepima,  Umagu i Vinkovcima.
 
  -> Povoljan smještaj u Imotskom
by Booking.com
 
 
 
odabir države:
 
Beli ManastirBelišćeBenkovacBiograd na moruBjelovarBuzetCernikCresCrikvenicaČakovecČazmaDaruvarDelniceDonji MiholjacDrnišDubrovnikDugo SeloĐakovoĐurđevacGarešnicaGlinaGospićGrubišno PoljeImotskiIvanecIvanić-GradKarlovacKninKoprivnicaKorčulaKrapinaKriževciKrkKutinaLabinLudbregMakarskaMali LošinjMetkovićMursko SrediščeNašiceNova GradiškaNovaljaNovi MarofNovi VinodolskiNovigradNovskaOgulinOmišOpatijaOrahovicaOsijekOtočacPagPakracPazinPetrinjaPlitvička JezeraPločePorečPožega (HR)PregradaPulaRabRijekaRovinjSamoborSenjSinjSisakSlatinaSlavonski BrodSplitStari GradStubičke TopliceSukošanSveti Ivan ZelinaŠibenikTrogirUmagValpovoVaraždinVaraždinske TopliceVelika GoricaVinkovciVirViroviticaVodiceVojnićVrbovecVrbovskoVukovarZabokZadarZagrebZlatarŽupanja