Autobusni kolodvor Benkovac kontakt

Vukovarska ulica 8
tel 1: +385 23 681 000
 
Benkovac je poznat po kamenu i stočnom sajmu "Benkovački stočni sajam" koji se održava svakog 10. u mjesecu na prostoru izvan mjesta. Zadar (30km) i Šibenik su najbliži od većih gradova.
 
Direktni polasci prema Zagrebu,  Šibeniku,  Splitu,  Trogiru,  Metkoviću i Dubrovniku.
 
Međunarodni polasci prema Beogradu.
 
Linije s presjedanjem prema Banja Luci,  Biogradu na moru,  Dugopolju,  Kninu,  Makarskoj,  Novom Sadu,  Obrovcu,  Pakoštanama,  Sarajevu i Vodicama.
 
  -> Povoljan smještaj u Benkovcu
by Booking.com
 
 
 
odabir države:
 
Beli ManastirBelišćeBenkovacBiograd na moruBjelovarBuzetCernikCresCrikvenicaČakovecČazmaDaruvarDelniceDonji MiholjacDrnišDubrovnikDugo SeloĐakovoĐurđevacGarešnicaGlinaGospićGrubišno PoljeImotskiIvanecIvanić-GradKarlovacKninKoprivnicaKorčulaKrapinaKriževciKrkKutinaLabinLudbregMakarskaMali LošinjMetkovićMursko SrediščeNašiceNova GradiškaNovaljaNovi MarofNovi VinodolskiNovigradNovskaOgulinOmišOpatijaOrahovicaOsijekOtočacPagPakracPazinPetrinjaPlitvička JezeraPločePorečPožega (HR)PregradaPulaRabRijekaRovinjSamoborSenjSinjSisakSlatinaSlavonski BrodSplitStari GradStubičke TopliceSukošanSveti Ivan ZelinaŠibenikTrogirUmagValpovoVaraždinVaraždinske TopliceVelika GoricaVinkovciVirViroviticaVodiceVojnićVrbovecVrbovskoVukovarZabokZadarZagrebZlatarŽupanja